16.4 C
București
vineri, februarie 23, 2024
AcasăStirea zileiPENIBIL! Mircea Badea apeleaza la mama lui in razboiul cu DIASPORA!

PENIBIL! Mircea Badea apeleaza la mama lui in razboiul cu DIASPORA!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Dupa ce a fost atacat de toata lumea pentru declaratiile iresponsabile legate de romanii din strainatate, acum Mircea Badea a apelat la mama lui. 

Mariana Badea da o replica criticilor primite de fiul sau din partea Diasporei, in special scrisorii deschise a Veronicai Dondas din Canada, care o compatimea pe mama lui Mircea Badea: „M-ar durea inima să-mi văd copilul dezumanizat, abrutizat de orgoliu şi de setea de bani“

Iata raspunsul Marianei Badea postat pe site-ul sau:

Pe site-ul adevărul.ro a apărut o compasiune telenovelistă pentru mine, sub o semnătură manelistă şi intelect discret…

Sinceritatea şi adevărul neplăcut au enervat totdeauna frustraţii, iar profunzimile gândirii au turmentat mediocritatea. Demnitatea, francheţea şi forţa lui Mircea de a rezista în faţa nimicniciilor veninoase revărsate asupra celor mai logice judecăţi mă fac să fiu cea mai mândră mamă din Univers! Se vede că tânăra are frustrări materne, fie directe, fie genetice, de aceea niciodată nu va putea sădi valori etice solide în urmaşi.


Citeste si:

Raspunsul GENIAL al unei tinere romance din strainatate pentru Mircea Badea: Te priveam cu drag la ”Noaptea târziu cu Mircea Badea si Oreste”

Mircea Badea JIGNESTE milioane de romani: ”Sunt un erou. Îi trimit bani lu’ mama în ţară! Hai SIKTIR!”

Mircea Badea: Daca as fi in locul lui Ponta as demisiona!


Din experienţa unei vieţi psiho-pedagogice, m-am deprins să nu încerc imposibilul, adică să nu fac eforturi inutile de a convinge un intelect la temperatura camerei despre substanţa unui adevăr nimicitor! Eroina cu gândire şi renume de manelist devine celebră căţărându-se pe imaginea incoruptibilă şi dreaptă a unui român care a reacţionat totdeauna la nedreptăţi, a protestat, a manifestat, şi-a susţinut cu argumente opiniile (care s-au dovedit – milimetric – corecte), nu s-a limitat doar la dreptul de „a vota” bezmetic! Noi, românii trăitori în interiorul ţării, suportăm cu greu povara votului acestor talibani gălăgioşi, direct responsabili pentru distrugerea ţării de către cel mai abject conducător de la Duca-Vodă încoace! Cert este faptul că propaganda alarmistă a făcut ceva pentru ţară: a votat o ticăloşie de 10 ani la rang de preşedinte: «Mircea, noi, “eroii” ,”ne-am luat ţara înapoi” – nu pe banii tăi, ci pe votul nostru…». Prima dată poate fi o întâmplare, insistenţa, însă, devine trădare! Un sfat sincer: când votul se dovedeşte nociv, renunţă la „un drept fundamental garantat de Constituţia României – dreptul la vot…” Şi vorba ei: „crezi că cerem prea mult?”

Tânăra să fie liniştită, nepoţii mei sunt răsfăţaţi de soartă că au avantajul de a creşte în preajma unui om integru! Să n-o doară sufletul, pentru că nu te poate durea ce nu ai, de aceea amintesc aici un proverb de-al nostru, românesc: „Câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia!” . Inteligenţa îi urmăreşte şi pe cei câţiva comentatori inepţi, dar şi ei sunt prea rapizi!

De altfel, să te pozezi cu ie şi să fii impresionată profund de „imaginea de promovare a României – frunza aceea este de milioane!!! – şi, Doamne, milioane la propriu!!!” constituie supremul patriotism fâlfâitor născut într-o mahala sufletească!

Luaţi aminte la îndemnul celebru pe care John F.Kennedy l-a adresat americanilor: „Nu te întreba ce poate face ţara pentru tine, ci ce trebuie tu să faci pentru ţara ta”!

Sursa: stiripesurse.ro

Ultimele stiri