Acasă Romani in strainatate Raspunsul GENIAL al unei tinere romance din strainatate pentru Mircea Badea: Te...

Raspunsul GENIAL al unei tinere romance din strainatate pentru Mircea Badea: Te priveam cu drag la ”Noaptea târziu cu Mircea Badea si Oreste”

155

Declaratiile lipsite de noima ale lui Mircea Badea despre romanii din diaspora si-au gasit un raspuns mult peste nivelul prezentatorului de la Antene.

Veronica Dondaş, o tânără brăileancă emigrată cu familia în Canada, tratează părerile realizatorul TV cu multe aciditate într-o nouă postare pe site-ul personal, intitulată „Bravo, Mircea!!!”.

Redăm, mai jos, integral, scrisoarea Veronicăi din Canada către Mircea Badea:

„Mircea, spre deosebire de alţi români din diaspora care te injură si te critică, eu o să te felicit! Bravo Mircea, ai reuşit s-o faci şi pe asta! Ai reuşit să ieşi din conul de umbră în care intrasei de cand lumea s-a convins, în sfârşit, că eşti cel mai mare ”ciumpalac” în viaţă! Acum, cand îţi iei ”flegme” de la toată diaspora şi nu numai, sper că eşti pe deplin fericit! Bravo, eu zic că ”te-ai scos”!

Îmi amintesc, Mircea, cum te priveam cu drag la ”Noaptea târziu cu Mircea Badea si Oreste” şi te admiram sincer pentru erudiţia ta – nu sunt mulţi absolvenţi de ASE care să poată vorbi cu uşurinţa şi priceperea ta despre artă, literatură sau film – şi mă gândeam atunci cât de mândră trebuie să fie mama ta! Acum, gândindu-mă la dumneaei, mă doare sufletul. Sunt mamă şi m-ar durea inima să îmi văd unul dintre copii dezumanizaţi, abrutizaţi de orgoliu şi de setea de bani.

Mircea, oare ce vor spune Rontzi şi Vlad când vor înţelege ce fel de om eşti? Nu îţi doreşti oare să fii un model pentru ei? Ce model le oferi tu? Mă uitam la tine acum şi pare că nu a rămas nimic din Mircea Badea pe care eu îl admiram. Locul acelui Mircea Badea a fost luat de un bădăran frustrat cu un limbaj suburban, un personaj plin de ură şi de venin…

Se spune, Mircea, că dacă semeni vânt, vei culege furtună şi, iată, este adevărat! Ce ai crezut că vei realiza ”siktirindu-i” pe ”eroii” din diaspora? Daca te-a interesat doar să atragi atenţia, ai reuşit, felicitări! Dacă, scopul tău a fost să-i învrăjbeşti pe românii de acasă împotriva celor din diaspora, ai eşuat lamentabil! Greşeala ta cea mai mare în tot acest raţionament a fost aceea de a considera că romanii din ţară sunt nişte ”ciumpalaci” care ”pun botul” la tot ce scoţi tu din gură!!! Mare greşeală, Mircea!!!!

Mircea, noi, ”eroii” ,”ne-am luat ţara înapoi” – nu pe banii tăi, ci pe votul nostru… Şi da, trimitem bani acasă pentru ”biscuiţi”, dar în aceeaşi măsură, trimitem bani şi pentru a ne plăti impozitele pe proprietăţi, investim în diverse sectoare ale economiei banii câştigaţi cu greu pe afară, venim şi ne petrecem vacanţele în ţară investind în turismul românesc (mai ales că am fost profund impresionaţi de imaginea de promovare a României – frunza aceea este de milioane!!! – şi, Doamne, milioane la propriu!!!). Da Mircea, am putea să investim banii în alte părţi, am putea să ne petrecem concediile pe alte meleaguri, am putea trimite celor dragi direct ”biscuiţi”… dar, pentru că suntem ”eroi”, investim banii aceştia în ţara pe care ”ne-am luat-o înapoi”.

Sursa: Adevărul.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos