Acasă Social Perchezitii in Bucuresti, la persoane suspectate de contrabanda cu tigari si evaziune...

Perchezitii in Bucuresti, la persoane suspectate de contrabanda cu tigari si evaziune fiscala!

26

Ziua portilor deschise la Inspectoratul Judetean de Politie Timis cu ocazia Zilei Politiei Romane, in Timisoara,Patru perchezitii in Bucuresti, la persoane suspectate de contrabanda cu tigari si evaziune fiscala, prejudiciul fiind estimat la peste 100.000 de euro, informeaza Politia Capitalei.

Anchetatorii au stabilit ca persoanele suspectate in acest caz au achizitionat produse din tutun din Republica Moldova, le-au transportat si depozitat in Romania, unde le-au vandut fara a avea documente de provenienta.

Membrii gruparii depozitau marfurile in zona unde locuiau, in interiorul unor societati comerciale, cu spijinul administratorilor acestor firme, apoi vindeau produsele in piete din Bucuresti.

„Actiunile de care persoanele sunt suspectate au ca scop sustragerea de la plata taxelor si a impozitelor datorate catre bugetul consolidat al statului roman. Prejudiciul estimat pana in acest moment depaseste 100.000 de euro, prejudiciul real urmand a fi stabilit la finalizarea cercetarilor”, a precizat Politia Capitalei, intr-un comunicat de presa.

Perchezitiile sunt facute de politistii de la Serviciul de Investigarea Fraudelor Sector 6.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos