Acasă Social Perchezitii in Pitesti! Primaria si sediile unor firme, implicate intr-un dosar de...

Perchezitii in Pitesti! Primaria si sediile unor firme, implicate intr-un dosar de coruptie!

30

Perchezitii in Pitesti! Procurorii DNA fac cercetari la Primaria Pitesti, la locuinta primarului Tudor Pendiuc si la sediile mai multor firme, într-un dosar care vizeaza fapte de coruptie din perioada 2007-2014. Mai exact, este vorba de acordarea unor contracte de achizitii publice, prejudiciul fiind de aproximativ un milion de euro.

tudor pendiuc

UPDATE: Tudor Pendiuc a fost adus la DNA pentru audieri.

Potrivit unui comunicat de presa al Directiei Naţionale Anticoruptie,  procurorii fac 18 percheziţii în Bucuresti, Pitesti si localitatile invecinate acestora, dintre care una este sediul unei instituiii publice, iar restul la societati comerciale si domiciliile unor persoane.

„Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Sectia de combatere a infractiunilor conexe infractiunilor de coruptie efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni de savarsire, in perioada 2007 – 2014, a unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie.”, potrivit DNA.

Surse judiciare au declarat ca institutia publica unde se fac perchezitii este Primaria Pitesti. De asemenea, procurorii perchezitioneaza si locuinta primarului din Pitesti, Tudor Pendiuc.

Sursa: Mediafax

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos