Acasă Social Romania se schimba! Familie evacuata dintr-o locuinta sociala dupa ce au aruncat...

Romania se schimba! Familie evacuata dintr-o locuinta sociala dupa ce au aruncat gunoi pe geam

O familie va fi evacuată dintr-un imobil cu locuințe sociale din Pitești deoarece a aruncat gunoi de la geam de mai multe ori, relatează Mediafax. Polițiștii locali au supravegheat zona și au filmat momentele în care resturile erau aruncate pe fereastră. Familia a fost amendată de două ori din acest motiv.

Locatarii unui imobil cu locuințe sociale din Pitești vor fi evacuați de Primărie deoarece aruncă gunoi de la geam. Polițiștii locali au supravegheat zona și au amendat o familie de două ori.

Inițial, echipele Primăriei Pitești au făcut curățenie în cartier, însă gunoaiele au reapărut în scurt timp. În zonă au fost montate camere de supraveghere și, astfel, autoritățile au aflat că locatarii aruncă gunoiul pe geam. O familie a fost amendată de două ori de polițiștii locali și, deoarece a apărut și a treia abatere, va fi evacuată.

„Este a treia oară în care familia din blocul cu locuințe sociale din G1 este surprinsă de camera video cum aruncă gunoaie pe fereastră! De la 1 aprilie, locatarii apartamentului supravegheat nu vor mai putea locui în G1. Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului va cere în instanță evacuarea familiei și recuperarea sumei de 4566 de lei, cât datorează municipalității Pitești la chirie și întreținere”, au anunțat reprezentanții Primăriei Pitești.

Polițiștii locali vor continua să supravegheze zona.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentNoua tulpina face ravagii in Romania. O tanara de doar 18 ani din Bacau a murit de coronavirus
Articolul următorLista noilor restrictii care intra in vigoare incepand de astazi in toata Romania