Acasă Alba Pericol de vipere in centrul tarii! Un barbat a fost muscat in...

Pericol de vipere in centrul tarii! Un barbat a fost muscat in muntii Sureanu si dus cu SMURD la spital!

36

Specialistii atrag atentia ca in aceasta perioada, în zonele muntoase din Alba, Hunedoara şi Sibiu sunt întâlnite vipere, astfel încât autorităţile recomandă turiştilor să fie foarte atenţi şi să folosească încălţăminte corespunzătoare.

Nu de putin ori, turistii care sunt neatenti unde calca au fost muscati si au avut nevoie de ingrijiri medicale de urgenta pentru a scapa cu viata.

Spre exemplu, chiar in acest sfarsit de saptamana un bărbat a fost muşcat de o viperă în timp ce se afla la o cabană din zona Lacului Oaşa din Munţii Şureanu.

Pentru preluarea rănitului a fost mobilizată o ambulanţă SMURD de la Petroşani, cea mai apropiată localitate de zona respectivă, dar, având în vedere zona muntoasă greu accesibilă şi pentru ca transportul victimei să se facă într-un timp cât mai scurt, a fost trimis şi un elicopter SMURD de la Târgu Mureş.

Bărbatul s-a aflat in stare de şoc şi a comunicat foarte greu cu echipele medicale sosite la faţa locului. După ce a primit primele îngrijiri el a fost preluat de elicopterul medical şi dus la Târgu Mureş, a anuntat news.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos