Pippa Middleton va scrie articole culinare

15

Pippa MiddletonSora Ducesei de Cambridge, Pippa Middleton, va scrie articole culinare in revista detinuta de lantul de magazine Waitrose din Marea Britanie.

Pippa Middleton a spus de nenumarate ori ca una dintre marile sale pasiuni este domeniul culinar. Acum, ea va impartasi si cu cititorii revistei cunostintele culinare in rubrica intitulata „Pippa’s Friday Night Feasts” („Ospaturile Pippei de vineri noaptea”).

Pippa a scris, anul trecut, si o carte culinara, „Celebrate”, un ghid despre modul in care fiecare zi din calendar poate deveni o sarbatoare.

Editorul Waitrose Kitchen, William Sitwell, a declarat ca are incredere in Pippa si crede ca articolele sale vor avea succes.

„Pippa va fi un colaborator excelent al revistei si va aduce experienta sa vasta, capatata in parte din faptul ca a lucrat in domeniul organizarii de petreceri – afacere detinuta de familia sa”, a spus Sitwell.

Primul articol al Pippei Middleton va aparea in numarul din luna aprilie al revistei si va fi despre retetele unei cine in familie.