Marc Anthony are o noua iubita

Chloe+Green+launches+shoe+range+at+TopshopMarc Anthony nu pierde timpul! De cand a divortat de Jennifer Lopez, artistul a devenit un adevarat Don Juan. Desi nu a trecut decat o luna de cand s-a despartit de fosta lui iubita, Shannon DeLima, iata ca el deja se consoleaza in bratele altei femei. Este vorba de Chloe Green, fiica unui celebru om de afaceri, in varsta de doar 21 de ani!

Marc si Chloe s-au cunoscut in urma cu 3 ani, la o petrecere mondena, pe vremea cand acesta inca mai era casatorit cu Jennifer Lopez. Nici prin cap nu i-ar fi trecut cantaretului in varsta de 44 de ani, ca mai tarziu, fiica bunului sau prieten va deveni iubita lui.

Chiar daca cei doi nu sunt impreuna de foarte mult timp, se pare ca Chloe deja a facut cunostinta cu Max si Emme, copiii lui Marc. Ei au petrecut impreuna o zi intreaga la Disneyland, Chloe intelegandu-se de minune cu gemenii. Ea nu a pierdut ocazia de a-i rasfata, cumparandu-le dulciuri si alte suveniruri.

Se pare ca pentru Marc Anthony diferenta de varsta nu este atat de importanta, Chloe fiind mai mare cu doi ani decat fiica lui cea mare, Ariana. El pare destul de fericit alaturi de noua lui iubita. Ramane totusi de vazut cat va dura relatia dintre cei doi!