Planul SECRET al lui Victor Ponta pentru viitoarele alegeri!

30

Reducerea TVA la alimente se va resimţi în toamnă, ceea ce îi va asigura premierului garanţia că va rămâne la Palatul Victoria până la sfârşitul anului iar apoi, dacă de la 1 ianuarie anul viitor va fi aplicată şi scăderea generală a taxei pe valoare adăugată, aşa cum a promis premierul Victor Ponta, va fi o lovitură bună înainte de alegeri, spune politologul Andrei Taranu, citat de Digi24.

ponta-victor„Ele se vor resimţi undeva prin martie, deci deja aproape de alegerile locale, ceea ce va fi un balon de oxigen suficient pentru primăriile PSD şi ale coaliţiei din ţară”, spune politologul Andrei Țăranu.

„Este cel mai mic impact bugetar, dar cel mai mare impact de imagine, dacă vreţi, dacă reducem TVA-ul pentru alimente, având un guvern de stânga care tocmai încearcă să-i ajute pe cei mai puţini norocoşi”, spune consultantul fiscal Gabriel Sincu.

Măsura reducerii TVA, mai cred mulţi analişti, îi garantează premierului şi majoritatea din Parlament, pentru că nimeni nu părăsește barca puterii într-un moment favorabil.

„În Parlament, tocmai datorită acestor măsuri economice care dau măcar sentimentul că Parlamentul lucrează, că există o activitate guvernamentală şi un interes al majorităţii pentru societate, (…) probabil că domnul Ponta va continua să rămână prim-ministru”, este de părere Andrei Țăranu.

Sursa: digi24.ro