18.6 C
București
luni, aprilie 15, 2024
AcasăMondenPolitician celebru ALERGAT de Politie cu DUBA si arestat in plin TRAFIC!...

Politician celebru ALERGAT de Politie cu DUBA si arestat in plin TRAFIC! Are DOSAR PENAL dupa ce SI-A BATUT fiica!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Cristian Boureanu a fost ridicat, luni, după ce şi-ar fi bătut fiica! Mai multe maşini de Poliţie şi o dubă de Jandarmi ar fi intervenit ca s-o scape pe copilă.

Început de şcoală cutremurător pentru fiica lui Cristian Boureanu! Adolescenta ar fi fost snopită în bătaie de tatăl ei, fiind salvată de poliţişti, potrivit cancan.ro.

Ma ia acasa si ma bate, ma rupe in bataie. M-a luat de par din mijlocul strazii, de picioare„, striga Ioana Boureanu de pe bancheta din spate a masinii tatalui ei. Acesta se apara si le spune politistilor ca fiica lui a plecat singura de acasa de sambata si ca are custodie totala.

Potrivit unor surse din Poliţie, Irina Boureanu, mama fetei, a declarat că nu este prima dată când tatăl acestuia a bătut-o. Se pare că fata lui Boureanu avea şi un smoc smuls de pe cap. Mama fetei, fostul politician, dar şi copilul sunt acum la Secţia 2 de poliţie pentru a da declaraţii.

Boureanu este acuzat de faptul că a lovit-o pe fata acestuia şi i s-a întocmit dosar penal pentru loviri şi rele tratamente aplicate minorului, anunţă RTV.

Cristian Boureanu a fost surprins astăzi, în plină stradă, în timpul unui circ imens cu fata lui minoră. A fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine care i-au dus la secţie pe cei doi.

Ultimele stiri