Acasă Arges Politist LOVIT INTENTIONAT cu masina de un primar din Argeș!

Politist LOVIT INTENTIONAT cu masina de un primar din Argeș!

1151

În acest caz a fost deschis un dosar penal, iar surse din Poliţie spun că este posibil ca primarul să fie cercetat pentru ultraj.

Un poliţist local aflat în timpul serviciului a oprit, miercuri, în jurul orei 10.30, pe o stradă cu sens unic ce duce spre parcarea Primăriei Piteşti, un şofer care intrase pe contrasens, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţie Locale Piteşti, Bogdan Aristănţoiu.

Poliţistul i-a cerut şoferului să se legitimeze, însă acesta a refuzat şi a devenit recalcitrant.

În momentul în care poliţistul a încercat să acceseze baza de date pentru a stabili identitatea proprietarului maşinii, şoferul a băgat în marşarier şi l-a acroşat pe agent.

Polițistul local a fost transportat la Spitalul Judeţean Piteşti, unde medicii au stabilit că avea leziuni la un genunchi, agentul acuzând dureri de cap şi dureri în zona coloanei cervicale.

Reprezentantul Poliţiei Locale Piteşti a declarat că acesta este cel mai grav caz în care este implicat un şofer care refuză să se legitimeze poliţiştilor locali.

Surse din Poliţie spun că şoferul care l-a lovit pe poliţist este primarul comunei argeșene Miceşti, Dumitru Voicu.

Pănă la ora transmiterii acestei știri, primarul Dumitru Voicu nu a putut fi contactat pentru a-şi exprima punctul de vedere cu privire la acest incident.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos