Acasă Arges Unul dintre cei mai BOGATI oameni din Pitesti, ATACAT si BATUT in...

Unul dintre cei mai BOGATI oameni din Pitesti, ATACAT si BATUT in propria casa!

Omul de afaceri din Piteşti, bătut şi jefuit în propria casă, s-a externat pentru a fi aproape de soţia lui. Femeia se află internată în stare critică la Spitalul Universitar din Bucureşti, după ce a fost lovită cu ranga de infractor.

Poliţiştii fac apel la toţi cei care deţin informaţii despre suspect să sune la 112.

Surse din anchetă spun că atacatorul cunoştea casa şi ştia exact unde sunt amplasate camerele de supraveghere. În zonele respective, lăsa capul în jos pentru a nu putea fi identificat. Vecinii spun că jafurile sunt frecvente în cartier şi stau tot timpul cu teama că oricând ar putea intra cineva peste ei în casă. Ei vor să ceară poliţiei să patruleze prin cartier şi sunt dispuşi să plătească ei contravaloarea carburanţilor.

De la atac, vila omului de afaceri este pustie. Copiii sunt acum în grija bunicilor, iar bărbatul s-a externat pe propria răspundere şi este la Bucureşti, la căpătâiul soţiei, care se află în stare critică la Terapie Intensivă la Spitalul Universitar.

Poliţiştii au întocmit un portret al agresorului, care are între 1,80-1,90 m înălţime şi constituţie atletică. Din păcate, pentru că atacatorul ştia unde sunt camerele de supraveghere, imaginile înregistrate în timpul atacului nu pot fi folosite pentru identificarea făptaşului, care a avut grijă să poarte şapcă şi ochelari.

Sursa: realitatea.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentDe ce nu poate fi TRATAT Gabriel Cotabita la o clinica de top din STRAINATATE!
Articolul următorCum sa-ti gasesti un job in Olanda, Danemarca sau Germania!