Acasă Comentariul zilei Politistul Godina despre noul Ministru de Interne: Confunda carutele cu masinile de...

Politistul Godina despre noul Ministru de Interne: Confunda carutele cu masinile de politie si chioscurrile de ziare cu librariile!

1360
Politistul Marian Godina i-a urat succes ministrului propus de PSD la Interne, Carmen Daniela Dan, si si-a exprimat speranta ca aceasta sa nu confunde „carutele cu masinilie de politie, asa cum a confundat gheretele de ziare cu librariile”.

Politistul s-a referit la o replica pe care a primit-o in octombrie 2016 de la Carmen Daniela Dan, dupa ce Marian Godina afirmase ca in Teleorman nu se regaseste cartea sa ‘Flash-uri din sens opus’ deoarece nu exista nicio librarie care sa o expuna spre vanzare.

Carmen Daniela Dan a postat pe pagina sa de socializare cateva poze cu standuri la care se vindeau carti si a sustinut ca in judet sunt 255 de firme care au autorizatie pentru comertul cu carti, mentionand in acelasi timp ca „Teleormanul nu este un judet de inculti si agramati”. In cursul zilei de marti, postarea nu mai aparea pe pagina acesteia. Iata mai jos o captura de ecran:

Postarea lui Carmen Daniela Dan
Postarea lui Carmen Daniela Dan
Foto: Captura Facebook

„Am primit azi cateva zeci sau chiar sute de mesaje in care eram ‘atentionat’ in legatura cu noul ministru de interne, asa ca simt sa va spun ca am luat la cunostinta.

Ce sa zic … ii urez succes in activitate si sper sa nu confunde carutele cu masinilie de politie, asa cum a confundat buticurile si gheretele de ziare cu librariile”, a comentat marti Marian Godina.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos