23 C
București
vineri, iulie 19, 2024
AcasăDivertismentComentariul zileiPolitistul Marian Godina FACE PLANGERE PENALA Ministerul Apararii: Daca viitoare sa ma...

Politistul Marian Godina FACE PLANGERE PENALA Ministerul Apararii: Daca viitoare sa ma intrebati INAINTE!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Celebrul polițist Marian Godină a fost ținta unei farse a MAPN de 1 aprilie. Ministerul anunța că Godină lasă poliția rutieră pentru cea militară, adică pleacă de la Interne la Apărare. Polițistul a dat dovadă de un simț al umorului și mai dezvoltat. A pus și el la cale o farsă… penală.

”Colegii de la MAPN au uitat să mă întrebe şi pe mine când au făcut această glumă de 1 Aprilie.

De aceea, voi face o plângere penală împotriva celui care a făcut acest articol.

De asemenea, voi solicita să-mi fie prezentate ordinul de serviciu, caietul de sarcini, fişa postului, verificarea metrologică a radarului montat pe tanc şi orice alte documente necesare clarificării situației.

Totodată vreau să ştiu dacă angajatul MAPN, care a scris asta, se afla în timpul serviciului şi dacă avea cascheta pe cap.

În altă ordine de idei, mă văd obligat să refuz Poliția Militară deoarece astăzi am fost sunat de o persoană sus pusă care mi-a propus înaintarea mea la gradul de chestor de poliție şi numirea în funcția de şef al Postului de Poliție Cuca Măcăii. I-am explicat că nu pot fi chestor pentru că nu am doctorat şi mi-a recomandat un site bun tare unde pot găsi câte vreau, cu condiția să modific câteva virgule şi cuvinte de legătură ca să nu pară un plagiat grosolan.

Am comandat deja o carte de bucate şi m-am apucat de copi…pardon…de scris la doctorat.

În concluzie, vând grade de agent şef adjunct de poliție sau le ofer la schimb pe cele de chestor.”, a scris Godină pe Facebook.

Ultimele stiri