Acasă Videoclipul zilei Politistul Marian Godina i-a dat o LECTIE lui Liviu Dragnea pe care...

Politistul Marian Godina i-a dat o LECTIE lui Liviu Dragnea pe care o va tine minte toata viata!

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a urat „La mulţi ani” românilor de 1 Decembrie, printr-o înregistrare video publicată pe Facebook. Alături de înregistrare, Dragnea (sau cei care îi administrează pagina) a scris „La mulţi ani români! La mulţi ani România!”.

Omiterea virgulelor i-a adus lui Dragnea o ironie din partea lui Marian Godină. „Îndrăzneşte să scrii „La mulți ani, români!” şi „La mulți ani, România!” Îndrăzneşte să pui virgule! Îndrăzneşte să nu fii agramat! Îndrăzneşte să crezi că e extrem de ruşinos să scrii greşit în limba poporului al cărui drapel îl postezi la final! Hai, îndrăzneşte! Aşa cum ați îndrăznit să spuneți că Teleormanul e plin ochi de librării”, a scris Godină, cu trimitere la sloganul electoral al PSD („Îndrăzneşte să crezi în România!”).

Postarea lui Godină a strâns în mai puţin de 24 de ore peste 7200 de like-uri, peste 800 de distribuiri şi peste 300 de comentarii.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentAdevaratul motiv pentru care fostul presedinte CANDIDEAZA! Traian Basescu S-A IMBOGATIT peste noapte!
Articolul următorImagini HORROR langa Craiova: Un tanar a iesit cu arma in strada si a IMPUSCAT doi oameni, unul MORTAL! Apoi a incercat sa se sinucida!