9 C
București
miercuri, februarie 21, 2024
AcasăACTUALITATECulturaPolitistul Marian Godina S-A IMBOGATIT peste noapte! Vezi cati bani a castigat...

Politistul Marian Godina S-A IMBOGATIT peste noapte! Vezi cati bani a castigat dupa ce si-a lansat cartea!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Marian Godina, politistul-pamfletar de pe Facebook, a dat lovitura vietii cu primul sau volum lansat „pe hartie”, numita „Flash-uri din sens opus”.

Scandalul dintre Marian Godina si superiorii lui, care s-a incheiat cu decapitarea IPJ Brasov, l-a propulsat pe Marian Godina in topul scriitorilor romani. La lansarea de la Bucuresti, aula Bibliotecii Central-Universitare s-a dovedit neincapatoare, iar in sala s-a aflat inclusiv premierul Dacian Ciolos, care l-a laudat pe politist pentru curajul sau.

In cifre, cartea „Flash-uri din sens opus” s-ar traduce printr-o suma frumusica ce urmeaza sa intre in buzunarul agentului de circulatie care, in mod obisnuit, nu castiga mai mult de 1.800 de lei pe luna. Pana la momentul lansarii, pe site-ul editurii care produs cartea, s-au inregistrat 20.000 de precomenzi. La 30 de lei volumul, asta inseamna castiguri de aproximativ 600.000 de lei. Cel mai probabil, Godina va primi in jur de 30% din aceasta suma (cifra difera de la un caz la altul, in functie de contractul pe care Marian Godina l-a semnat cu editura), adica aproximativ 200.000 de lei (2 miliarde lei vechi). Asta inseamna aproape 45.000 de euro si e echivalentul salariului sau in politie pe aproximativ 9 ani, spune wowbiz.

Ultimele stiri