Acasă Comentariul zilei Politologul Cristian Pirvulescu despre cine manevreaza Romania: O manifestare a grupului transpartinic...

Politologul Cristian Pirvulescu despre cine manevreaza Romania: O manifestare a grupului transpartinic de la Cluj, adică Boc-Dîncu

2234

Într-un interviu pentru Libertatea, profesorul și politologul Cristian Pîrvulescu vorbește despre viitorul guvern și cine conduce, de fapt, Romania, favorizand alianta nefireasca PNL-PSD.

”Asistăm în momentul de față la o manifestare a grupului transpartinic de la Cluj, adică Boc-Dîncu, care încearcă să-și impună punctul de vedere asupra guvernării. Grupul acesta este autonomizat și în PNL, și în PSD și este total incompatibil cu Orban”, a declarat Pirvulescu.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

De asemenea, Pirvulescu a vorbit si despre viitorul lui Citu in PNL.

”Puterea este a premierului, președintele de partid este doar un organizator. Puterea înseamnă distribuție de resurse. Dacă nu va mai fi premier, Cîțu va vedea încetul cu încetul poziția sa formală diminuându-se. Plus că, în 2023, PNL va trebui să stabilească cine va fi candidatul la alegerile prezidențiale. În momentul de față, Cîțu nu pare un prezidențiabil”.

Articolul precedentCîțu anunță că PNL și PSD se înțeleg de minune
Articolul următorKlaus Iohannis intampinat cu huiduieli la Sibiu. Se anunta proteste in centrul Sibiului