Acasă Romani in strainatate Ponta pune INCA UN BIR pe romanii din strainatate: Ei nu platesc...

Ponta pune INCA UN BIR pe romanii din strainatate: Ei nu platesc niciun leu pentru tara!

40

Conform unei declarații făcute de premierul Victor Ponta, impozitarea românilor plecați în străinătate este o măsură sustenabilă, prin care se poate crește numărul de contribuabili la bugetul de stat al României.

Acesta își argumentează punctul de vedere făcând referire și la banii pe care românii îi trimit familiilor lor de peste hotare, bani care nu ajung niciodată în sistemul social.


Citeste si:

S-au LAMURIT lucrurile: Vezi cand isi da DEMISIA Ponta de la conducerea Guvernului!

Mii de oameni au iesit in strada sa ii sustina pe romanii din diaspora! Iohannis a mers in Piata Universitatii, unde a fost aplaudat si felicitat!


“Avem o realitate, trei milioane din populaţia dinamică cu capacitate de muncă din România sunt în afara ţării şi nu plătesc niciun leu la sistemul social. Ştiu, se spune că trimit bani acasă, dar nu-i trimit la şcoli, la spitale, la drumuri, la pensii sau la şomaj. Îi trimit pe căi private, foarte bine acest lucru. Dar gândiţi-vă, dacă cei trei milioane ar cotiza cu zece euro pe lună la bugetul social al României, ar fi o contribuţie pe care am simţi-o.”, a declarat acesta, conform antena1.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos