6.2 C
București
vineri, aprilie 19, 2024
AcasăDivertismentVideoclipul zileiPovestea romanului care I-A UIMIT pe americani! A realizat o CASCADORIE SENZATIONALA...

Povestea romanului care I-A UIMIT pe americani! A realizat o CASCADORIE SENZATIONALA cu Dacia 1300!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Distanţa în aer parcursă de maşină în timpul cascadoriei a fost de 63,68 metri, cu o viteză de 140 km/h, la 11 metri înălţime. Maşina a aterizat “în bot” şi s-a rostogolit pe partea stângă.

Chiar dacă autoturismul a suferit avarii serioase, pilotul şi copilotul au scăpat nevătămaţi. Cascadoria nu a fost, în final, omologată, dar a fost cea mai spectaculoasă realizată până atunci în România. Imagini au ajuns şi la televiziuni din Europa şi SUA, iar Lae Dreghici a fost invitat în America pentru a colabora cu cascadori de acolo.

Lae Drăghici a realizat şi o descriere a cascadoriei din 15 octombrie 1995 pentru adevarul.ro: ”Pregatirea a început în urmă cu trei luni, la Centrul de Calcul din Alba Iulia, unde au fost calculaţi parametrii ideali de execuţie.

Faţă de coordonatele pe care le-am pus la dispoziţia calculatorului, a rezultat, cu puţine modificări, că această cascadă poate fi executată.


Citeste si:

 

Un roman a cucerit SUA cu o mancare pe care la noi o gasesti pe orice strada! Americanii sunt innebuniti!

Cunoscuta actrita romanca MACELARITA de medicul GINECOLOG in SUA!


 

Trambulina de peste patru metri îmi asigura traiectoria necesară traversării celor două TIR-uri, în lungime de 28 metri, distanţă pe care o voi parcurge în aproximativ două secunde. Cascada constă în dorinţa de a stabili un record naţional de săritură în lungime, cu un autoturism Dacia 1300.

Coeficientul de dificultate al cascadei era foarte mare. Dacă desprinderea de pe trambulină nu este centrală, atunci exista riscul să fiu catapultat în afara spaţiului de aterizare”
Vezi aici Video:

”A fost partea de vârf a carierei mele. A contat că a fost acasă, pentru că am simţit publicul aproape, iar asta m-a motivat”, a afirmat cascadorul după acest eveniment celebru.

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version