Acasă ACTUALITATE Precedent PERICULOS! Utilizator de Facebook CONDAMNAT la INCHISOARE dupa o afirmatie online!

Precedent PERICULOS! Utilizator de Facebook CONDAMNAT la INCHISOARE dupa o afirmatie online!

Un utilizator de Facebook a fost condamnat la trei ani de închisoare cu muncă grea după ce a afirmat că multe femei sunt necredicioase soţilor. S-a întâmplat în Egipt, cel condamnat fiind administratorul unei cunoscute pagini de Facebook , moderator al unui talk-show tv, potrivit Reuters.

Talkshow-ul difuzat în Egipt a fost suspendat după ce, în decembrie, una din gazdele emisiunii a sugerat că aproape o treime dintre femeile din Egipt sunt necredincioase soţilor lor. Moderatorul Taymour El-Sobky a afirmat că este normal ca femeile, mai ales cele din zona Egiptului Superior, să îşi înşele soţii pentru că „viaţa în căsnicie este plictisitoare, iar femeile sunt imorale”. Realizatorul egiptean a argumentat că ştie şi cunoaşte foarte bine problemele maritale, mai ales că administrează o pagină de Facebook intitulată „Jurnalul unui soţ îndurerat”. Discursul lui extrem de sarcastic a atras peste un milion de vizitatori.

 După ce a primit mai multe ameninţări cu moartea, Taymour El-Sobky şi-a cerut scuze şi a declarat că declaraţiile sale au fost rupte din context şi a adăugat că propria sa mamă este originară din Egiptul Superior. Scuzele nu au fost însă de ajuns, iar Taymour El-Sobky a fost arestat în februarie.
ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentNemtii care l-au LAUDAT se DEZIC acum de el si il FAC PRAF: Iohannis e UN AMATOR!
Articolul următorVIDEO SOCANT – Refugiatii sirieni SE INEACA in Marea Egee si fortele turce II BAT!