9.8 C
București
joi, aprilie 18, 2024
AcasăACTUALITATEInternationalPredictiile lui Nostradamus pentu anul 2015: Femeia masculina se va indrepta spre...

Predictiile lui Nostradamus pentu anul 2015: Femeia masculina se va indrepta spre Nord. Viata si moartea vor intari Europa de Est!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Predictiile lui Nostradamus pentru anul 2015 sunt foarte apropiate de contextul politic in care se afla lumea, desi prezicerile au fost facute cu 500 de ani in urma! In cartea lui Mario Reading referitoare la predictiile lui Nostradamus se arata cum „Femeia masculina se va indrepta spre Nord / Va supara aproape intreaga Europa si restul lumii / Doua esecuri o vor pune in dezechilibru / Viata si moartea vor intari Europa de Est.”

Interpretarea se refera la faptul ca Hillary Rodhman Clinton ar putea sa fie la primul mandat de presedinte al SUA. Daca cele doua profetii privind asasinarea unui lider mondial si consecintele acesteia se vor implini asa cum a prezis Nostradamus, atunci, pana in 2015, doamna Clinton va fi presedintele SUA.

nostradamus692

Relatiile zbuciumate SUA – Ungaria

Pe timpul romanilor, Panonia era o zona tribala din Europa de Est, marginita de la Epir la sud si de Dunare la nord, si care ocupa echivalentul teritoriilor de astazi ale Austriei, Greciei, Iugoslaviei, Ungariei, Albaniei si chiar parti din Bulgaria si Turcia. Velleius Paterculus ii considera nedemni pe panoni, iar Ammianus a insistat mult asupra inselatoriei si versatilitatii lor. Se pare ca doamna Clinton ii supara.

Imaginea lui Nostradamus asupa “femeii masculine” nu are nimic de-a face, evident, cu influenta hormonala, ci trebuie considerata drept imaginea unei femei care preia munca facuta de obicei de un barbat. In acest caz, problemele apar in partea Nordica a Europei. Americanii, sub conducerea doamnei Clinton, intervin. Acelasi butoi cu pulbere care a explodat cand panonii erau un spin in coasta stapanilor romani explodeaza iar, de asta data impotriva unei alte forme de imperialism.

In rezumatul interpretarii lui Mario Reading asupra catrenelor lui Nostradamus se spune ca “Dupa ce va deveni prima femeie presedinte a Statelor Unite, Hilary Clinton va instraina o mare parte a Europei de Est.”

Ultimele stiri