Acasă Finante Premiera in telecomunicatii. Transfer international de bani prin intermediul Orange shop

Premiera in telecomunicatii. Transfer international de bani prin intermediul Orange shop

31

Compania Orange Romania ofera un nou serviciu care permite transferul international de bani cash prin MoneyGram.

“Astfel, toti cei care doresc sa trimita sau sa primeasca bani o pot face foarte usor, rapid si sigur, în orice Orange shop.Serviciul este o premiera în industria telecomunicatiilor din Romania, Orange fiind singurul operator care introduce un serviciu de transfer international de bani cash. Acesta este disponibil în Orange shop pe toata durata programului de functionare, inclusiv în weekend, de unde banii pot fi ridicati în lei sau în euro, în functie de optiunea expeditorului”, se arata intr-un comunicat de presa al operatorului de telefonie mobila.

Banii trimisi în strainatate din Romania pot fi ridicati în moneda tarii respective sau în alta valuta disponibila.” Pentru a transfera bani, utilizatorii nu au nevoie de cont bancar sau de card de debit ori de credit si nu trebuie sa fie clienti Orange. Pentru a trimite bani în oricare dintre cele 284.000 de locatii MoneyGram din întreaga lume, expeditorul trebuie sa vina în Orange shop cu actul de identitate si cu suma pe care doreste sa o transfere. Reprezentantul Orange îi va oferi un formular cu datele tranzactiei si un numar de referinta unic, pe care va trebui sa îl comunice destinatarului. Pentru a ridica bani din orice Orange shop, destinatarul trebuie sa prezinte actul de identitate si numarul de referinta al tranzactiei pe care l-a primit de la expeditor”, informeaza Orange.

Toti cei care trimit sau primesc bani în Orange shop pana la sfarsitul acestui an vor primi pe loc o reducere de 10% la accesorii. MoneyGram ofera servicii de transfer de bani la nivel global si servicii de plata a facturilor în Statele Unite si Canada, printr-o retea globala ce cuprinde peste 284.000 de locatii ale partenerilor, inclusiv retaileri, oficii postale internationale si institutii financiare – în 197 de tari si teritorii din întreaga lume.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos