Acasă Monden Premierul Orban de fumatul in birou: Am gresit, am platit, nu sunt...

Premierul Orban de fumatul in birou: Am gresit, am platit, nu sunt deasupra legii

179

Premierul Orban a declarat, luni seara, la Digi24 ca regreta „greseala” de a fi fumat in birou. „Am gresit, am platit. Sunt dispus sa platesc pentru orice greseala, nu fac parte din categoria celor care spun ca sunt deasupra legii”, a aratat Orban.

„Am fost atent la criticile venite din partea cetatenilor. Am incalcat regulile, suntem oameni, mai gresim. Fumez de 40 de ani, mi-am si cerut scuze. Publicarea acelei poze poate avea efect negativ, o vad copiii si apar ca exemplu negativ. Fumez de la 17 ani, o sa incerc sa ma las. M-am mai lasat o data, un an, insa mi-am aprins o tigara de eclipsa.

Important este atunci cand gresesti sa iti recunosti greseala si sa te indrepti. Nici nu am facut ancheta cine a facut poza, reflecta o realitate. Am aparut intr-o postura care nu era corecta, acest lucru ma face sa fiu si mai corect. Se mai intampla in anumite cazuri sa mai lasi garda jos. Am fost prezentat totusi intr-o lumina proasta si neconforma cu realitatea. Eu nu am chemat pe nimeni de ziua mea, ei mi-au facut o surpriza si au venit. Si atunci cand stateam la masa discutam de problemele guvernului.

Incerc sa fiu cat mai corect. Nu am facut un pacat, nu a fost nici lacomie, nici trufie. Am gresit, am platit. Sunt dispus sa platesc pentru orice greseala, nu fac parte din categoria celor care spun ca sunt deasupra legii.

Am platit amenda maxima, a venit un agent si mi-a intocmit un proces verbal. Fiindca era sambata, am ales sa platesc online pe ghiseul.ro”, a declarat Orban.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos