Acasă ACTUALITATE Premierul ZERO! Acum cateva zile Mihai Tudose era DESFIINTAT de PSD, astazi...

Premierul ZERO! Acum cateva zile Mihai Tudose era DESFIINTAT de PSD, astazi e bun de prim ministru!

19

Mihai Tudose, propunerea PSD-ului pentru functia de premier, a avut cel mai mic calificativ la evaluarea Cabinetului Grindeanu.

Mihai Motoc remarca, pe Facebook, ca Tudose nu a implementat niciun punct din programul de guvernare.

„La evaluarea guvernului Grindeanu care a dus la demiterea sa, Tudose a avut cele mai slabe calificative. Din vreo 15 puncte din programul scortos de guvernare implementase 0. Azi e propunerea PSD de premier!!! Dragnea isi poate completa astfel programul cu mai multe deziderate national-psdiste. Cateva exemple: efectele pozitive ale fumatului asupra sanatatii. Coruptia si hotia ucid saracia! Violul si violenta domestica, cale spre progres. Credeti ca nu ar lua voturi?”, scrie Mihai Motoc, citat de Aktual24.ro.

Ministrul interimar al Economiei, Mihai Tudose, a fost validat in unanimitate pentru functia de premier de Comitetul Executiv National al PSD.

Propunerea, care i-a apartinut presedintelui PSD, Liviu Dragnea, a primit un vot in unanimitate, fiind inregistrate patru abtineri. Intre cei care s-au abtinut de la vot s-ar fi aflat Codrin Stefanescu, Nicolae Badalau, Paul Stanescu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos