Acasă ACTUALITATE Președintele Iohannis e ferm: „Dupa alegeri, guvernul va fi format in jurul...

Președintele Iohannis e ferm: „Dupa alegeri, guvernul va fi format in jurul PNL”

114

Presedintele Iohannis s-a aratat convins, marti, ca dupa alegeri se va forma un nou guvern „in jurul PNL”. PSD continua sa sustina ca va castiga alegerile, afirmand ca are „5 propuneri de prim-ministru”.

„Cred ca PNL  va castiga alegerile, Impreuna cu alte partide democratice va forma o majoritate in Parlament pentru a pastra PSD in afara deciziilor. Vedem ca acum PSD are o singura preocupare: sa traga frana de mana la propunerile facute de Guvern in Parlament. Nu constat numai eu ci si agentiile de rating.

(…) Suntem in pandemia prin care trebuie sa trecem iar guvernul a fost ales ca sa gestioneze treburile publice, indiferent cat de popular sau nepopular devii, masurile trebuie luate, pe primul loc nu sunt sondajele, ci romanii si sanatatea lor”, a raspuns Iohannis intrebat daca crede ca PNL ar putea pierde alegerile din cauza modului in care gestioneaza pandemia.

„Dupa alegeri ma astept la un guevrn care sa fie format in jurul PNL, o noua ,majoirtate care sa permita gestionarea crizei”, a subliniat Iohannis.

Vicepresedintele PSD Mihai Tudose a anuntat luni ca daca romanii vor acorda increderea PSD, exista cel putin cinci persoane care sunt capabile sa ocupe functia de prim-ministru.

„Maine (marti – n.r.) lansam la Romexpo programul de guvernare. Si o echipa care este osatura, scheletul echipei de guvernare. Nu stiu daca lansam si un candidat pentru premier inainte de alegerile parlamentare. Deocamdata solutii avem. Stim ce avem de facut. Daca romanii ne acorda incredere, credeti-ma ca avem cel putin 5 solutii pentru prim-ministru”, a afirmat Mihai Tudose luni intr-o conferinta de presa la sediul PSD.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCu sustinerea USR, PSD a avut majoritate pentru legea care schimba data alegerilor parlamentare
Articolul următorPromisiunile PSD pentru români sunt mai umflate ca pe vremea lui Dragnea: ”Ne-am transformat intr-un partid modern”