Acasă Social Presedintele TVR Claudiu Saftoiu si-a dat demisia!

Presedintele TVR Claudiu Saftoiu si-a dat demisia!

29

Claudiu Saftoiu si-a depus demisia din functia de presedinte-director general al TVR la Birourile permanente ale Parlamentului.

Potrivit unui comunicat remis marti de reprezentantii Societatii Romane de Televiziune (SRTv), Claudiu Saftoiu, presedinte-director general al TVR, a inaintat marti Parlamentului o scrisoare prin care a solicitat demisia de la conducerea TVR, insa a cerut mentinerea functionarii actualului Consiliu de Administratie (CA) al televiziunii publice.

Claudiu Saftoiu este membru al Consiliului de Administratie al TVR din partea PNL. Saftoiu a fost ales presedinte al CA al Televiziunii Romane pe 26 iunie 2012, de membrii CA, fiind validat in aceasta functie in data de 3 iulie 2012, de plenul Parlamentului.

„Solicit dispunerea masurilor necesare in vederea absolvirii mele de responsabilitatile conferite prin Hotararile Parlamentului Romaniei nr. 37/2012, respectiv nr. 40/2012, privind numirea consiliului de administratie al Societatii Romane de Televiziune si a presedintelui acesteia. Apelez la puterea Parlamentului Romaniei ca, prin votul sau, sa mentina in atributii organismul deliberativ al Televiziunii Publice, Consiliul de Administratie, si astfel sa evite o situatie fara iesire pentru Televiziunea Romana prin respingerea Raportului de Activitate aferent anului 2012”, a spus Claudiu Saftoiu, in scrisoarea transmisa marti Parlamentului.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos