Acasă Turism Prima alianta a touroperatorilor romani vrea sa dea lovitura in turism

Prima alianta a touroperatorilor romani vrea sa dea lovitura in turism

160

Cel mai mare grup de turoperatori din Romania a luat nastere prin asocierea a patru dintre liderii pietei de turism autohtone. Din noua formula fac parte: Christian Tour (lider in vacante internationale), Pegas Holidays (singura agentie din Romania cu prezenta importanta pe pietele din afara tarii), Europa Travel (cel mai mare touroperator pe vacante low cost) si Bibi Touring (touroperator de top specializat exclusiv in turism intern).

Potrivit reprezentantilor grupului, aceasta asociere va putea furniza turistilor romani vacante sigure, la standarde europene, cu pana la 50% mai ieftine. Asocierea celor patru mari agentii, considerata de specialistii in domeniu cel mai mare eveniment al anului, deschide o noua etapa in domeniul pietei de „travel“. Dupa patru ani de criza, obiceiul de consum, orizontul de asteptare si standardele turistilor s-au schimbat. Romanii isi doresc acum produse complete si pun un accent din ce in ce mai mare pe vacante sigure, garantate, la cel mai bun raport calitate pret.

Pentru acest tip de pachet turistic un touroperator are nevoie de forta financiara, de experienta, de echipe specializate si mai ales de volume mari de turisti. Un trust de turism puternic inseamna forta de negociere cu partenerii straini, fie ei hotelieri, companii aeriene sau touroperatori locali. Ca prim efect, cresterea majora a numarului de turisti ai Grupului Christian Tour au dus la scaderea tarifelor pentru vacantele de anul viitor. Totodata membrii grupului lucreaza la un program inedit de fidelizare si bonusare, care ofera turistilor, dar si partenerilor revanzatori posibilitatea de a beneficia de discounturi, bonusuri si vacante dintre cele mai apreciate.

Informatii despre membrii Grupului Christian Tour

Christian Tour:

• peste 100.000 de turisti in 2012 • 35.000.000 euro cifra de afaceri • 1.200 agentii partenere • peste 20 de masini de transport grupuri de persoane in flota proprie • 16 zboruri charter pe saptamana • 30 autocare charter saptamanal • 82 circuite transport cu autocarul • 75 circuite transport cu avionul

Pegas Holidays

• Initiatorul a doua concepte exclusiviste pentru Romania: Pegas VIP si Turbo Pegas. Prin Pegas VIP turistii sunt tratati regeste in vacante la hoteluri de patru si cinci stele, iar prin Turbo Pegas, touroperatorul aduce cele mai bune deal-uri in materie de vacante. • Opereaza cu succes pe piete externe precum Bulgaria sau Turcia

Europa Travel

• Agentia de turism numarul unu pe low cost in Romania a carei oferta cuprinde sejururi (in destinatii precum Grecia, Turcia, Istanbul, Italia, Egipt, Spania, Franta, Austria), circuite, Revelion, Craciun, Paste, litoral Romania, bilete de avion, cazare hoteluri, carnaval, vacante exotice. • Europa Travel a initiat proiectul „Toata Europa prin Europa Travel“ (alaturi de consultantul in turism Ciprian Enea), prin intermediul caruia au fost identificate, documentate, selectionate si vizitate cele mai interesante destinatii din Europa pentru care au fost realizate cele mai bune oferte de turism.

BIBI Touring

• Touroperator de top specializat exclusiv pe turismul intern, cu peste 1000 de locatiiromanestiin oferta. • A lansat inca din 2004, pentru prima data in Romania, conceptul „Inscrieri timpurii” o initiativa curajoasa pentru anul respectiv, astazi – un program national de succes. • O alta premiera pentru Romania, a fost lansarea in 2011 a conceptului „BEBE ALL – pentru toti copiii“cu noi facilitati pentru trei grupe de varsta: bebe, prichindel si junior. Sunt oferite pachete cu gratuitati la cazare, meniuri speciale pentru copii, sterilizatoare de biberoane, carucioare direct de la hotel.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos

1 COMENTARIU

  1. asta e singura sansa sa fie unite firmele de turism doar asa se pot perfecta programele turistice,asta o spun dupa 12 ani lucrati in Atena in turism,am vazut clar ca doar unindu se firmele au o viziune.Statistica poate fi cel mai de ajutor asupra viziunii planului de turism national al Romaniei. si inca ceva statistica creaza programe turistice nu programele sint create si vindute culmea cui ca clientii nu vor sa le ia. deci cine face statistica asupra cerintelor aceea cistiga, dar la nivel national doar prin unire a touroperatorilor se poate face.