Acasă Turism Primarul Constantei anunta o schimbare radicala: „Turismul la Mamaia s-a manelizat”

Primarul Constantei anunta o schimbare radicala: „Turismul la Mamaia s-a manelizat”

215

Primarul Constantei, Vergil Chitac, a afirmat, miercuri, ca turismul in statiunea Mamaia s-a „manelizat”, fiind nevoie ca activitatea respectiva sa se desfasoare in conditii civilizate.

Potrivit lui Chitac, exista un comandament care va stabili ce masuri trebuie aplicate in statiunea Mamaia.

„Exista un comandament Litoral 2021, cu un regulament in care am implicat toate institutiile din oras, pentru ca vrem ca intr-adevar turismul in Mamaia … Eu cred ca inca mai avem turism, sunt unii sceptici care spun ca Mamaia nu mai este statiune, eu cred ca inca mai avem turism. Turismul pe timp de vara trebuie sa se desfasoare civilizat, turismul in Mamaia s-a manelizat, el trebuie sa fie civilizat si intr-adevar acolo trebuie sa opereze cei care au hoteluri, restaurante, dar in conditii civilizate si cu respectarea legii”, a declarat primarul Constantei, intr-o conferinta de presa, citat de Agerpres.

Referitor la initiativa ca magazinele alimentare din statiunea Mamaia sa nu mai comercializeze anumite produse, pentru a nu face concurenta neloiala restaurantelor, primarul a spus ca inca nu s-a luat o decizie in acest sens.

„Nu se vor inchide magazinele. (…) Lasati comandamentul sa-si desfasoare activitatea. (…) Lasati-ne sa luam o decizie. Nu vreau sa comunic acum o decizie care e in procesare, ar insemna sa ma antepronunt si nu e corect. (…) Am spus atat, si mi se pare de bun simt, sa nu mai vindem salam in Mamaia pe timp de vara. Atata tot am spus (…) vom decide impreuna”, a mai afirmat primarul Vergil Chitac.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos