Acasă ACTUALITATE Primarul orașului Călărași a murit de coronavirus la 59 de ani

Primarul orașului Călărași a murit de coronavirus la 59 de ani

Dan Drăgulin, primarul în funcție al orașului Călărași și președintele PNL al filialei locale, a murit luni dimineață după ce a fost infectat cu coronavirus.

Dan Drăgulin avea 59 de ani și se afla internat la Institutul Matei Balș din București cu mai multe comorbidități. 

„Ne exprimăm regretul față de dispariția dureroasă a colegului nostru Daniel Drăgulin, primar al municipiului Călărași în perioada 2012 – 2020, președinte al filialei PNL Călărași și vicepreședinte al PNL. Partidul Național Liberal transmite condoleanțe familiei îndoliate și va păstra vie memoria colegului liberal care a luptat pentru o societate dreaptă în spiritul valorilor liberale naționale pentru toți cei din jurul său. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arată într-un comunicat al PNL.

El nu a mai putut să participe în ultima săptămână de campanie a alegerilor locale din 27 septembrie, după ce starea sa s-a deteriorat.

Alegerile din Călărași pentru funcția de primar au fost câștigate de Marius Grigore Dulce, candidatul PSD și consilier local şi director general al Casei de Asigurări de Sănătate Călăraşi. Potrivit AEP, Daniel Drăgulin a obţinut 32% din voturi, în timp ce câştigătorul alegerilor a obţinut 43%. Prezența la vot de aproape 40%.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentBiserica Catolică l-a beatificat pe ”influencerul lui Dumnezeu”
Articolul următorNuntile si botezurile interzise in Romania. Orban: „Voi propune sistarea evenimentelor private”