21.5 C
București
duminică, aprilie 14, 2024
AcasăSocialPRIMELE IMAGINI de la ACCIDENTUL AVIATIC din judetul Cluj! FOTO

PRIMELE IMAGINI de la ACCIDENTUL AVIATIC din judetul Cluj! FOTO

in:

Stiri pe acelasi subiect

O echipa off-road a realizat primele imagini de la accidentul aviatic din Muntii Apuseni, in care si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si o studenta, iar alte cinci persoane au fost ranite.

Cativa membri ai Transsylvania Offroad Club au ajuns, luni seara, la locul accidentului din Muntii Apuseni, pentru a ajuta autoritatile.

Fotografiile au fost realizate de Marius Pop.

1no0

Pilotul Adrian Iovan si o studenta in anul V la Institutul de Medicina Militara din Bucuresti si-au pierdut viata dupa ce avionul de mici dimensiuni de tip BN2, la bordul caruia se afla un echipaj medical, a aterizat fortat, luni dupa-amiaza, intr-o zona muntoasa accidentata, la peste 1.400 de metri altitudine, la granita judetelor Cluj si Alba.

1no1

Unul dintre medicii din aeronava a reusi sa sune la 112, la ora 16.16, anuntand incidentul.

1no3

In avion se aflau patru medici – Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Elias, Catalin Pivniceru de la Spitalul „Sf. Maria” si Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beius, judetul Bihor -, o studenta si doi membri ai echipajului de zbor – pilotul Adrian Iovan si copilotul Razvan Petrescu.

1no4

Pilotul Adrian Iovan a fost gasit incarcerat, iar studenta era in stop cardio-respirator, cu hipotermie severa, nemaiputand fi salvata.

Sursa: mediafax.ro

Ultimele stiri