Acasă ACTUALITATE Primul interviu al Elenei Udrea de la iesirea din inchisoare: Kovesi m-a...

Primul interviu al Elenei Udrea de la iesirea din inchisoare: Kovesi m-a ARESTAT pentru a castiga popularitate!

29

Elena Udrea a acordat primul ei interviu de la iesirea din inchisoare si a atacat-o pe Codruta Kovesi. Ea a declarat că șefa DNA, Laura Codrușa Kovesi, a crescut în sondaje după ce a arestat-o pe ea.

„Constat că acei care pot decide asupra libertății cuiva își fac imagine cu acest instrument care este arestarea preventivă. Nu poți să arestezi un om preventiv, fără să-l judeci. Acum este o adevărată competiție. Cine arestează mai mulți. Așa cum spunea Kovesi, ÎCCJ a dat tonul în România. Arestul preventiv nu folosește decât la a teroriza oamenii. Oamenii sunt înspăimântați de arestul preventiv. Unii declară tot ce își doresc procurorii. Nu contează cât a terorizat oamenii fie pentru a recunoaște fapte pe care le-au făcut, dar și un instrument pentru ca oamenii să recunoască lucruri pe care nu le-au făcut sau să spună lucruri pe care DNA au nevoie să le știe. Este un instrument prin care cei care își doresc imagine și în același timp se dă un semnal clasei politice. Cei din penitenciar spunea dacă Elena Udrea a fost arestată, ce șanse avem noi să rezistăm în fața acestui val? Sunt înspăimântați de arest preventiv și oricine este chemat și pe masă i se pun cătușele declară orice vor procurori”, a declarat Elena Udrea.

Udrea a precizat că Kovesi a crescut în sondaje după arestarea ei, scrie romanialibera.ro.

„Trebuie să recunosc că, țintind către Elena Udrea, Kovesi a țintit corect. Recunosc și îmi asum că nu am reușit să echilibrez opinia publică despre imaginea mea. Tocurile și poșetele au umbit prestația mea de ministru. Arestându-mă pe mine, a avut de câștigat în popularitate. Doamna Kovesi, arestându-mă pe mine, a crescut în sondaje, și asta nu o spun eu, i-a crescut popularitatea”, a mai adăugat Udrea.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos