Acasă ACTUALITATE Primul mesaj al Elenei Udrea de la iesirea din inchsoare: E ora...

Primul mesaj al Elenei Udrea de la iesirea din inchsoare: E ora 7:00, urmeaza ”Apelul”!

59

Fostul ministru Elena Udrea a postat pe pagina sa de facebook primul mesaj dupa ce a fost plasata in arest la domiciliu. Aceasta a precizat ca nu a mai fost trezita de zgomotul infiorator al zavoarelor din inchisoare, precizand ca inca nu intelege de ce se trezeste in patul sau. Mai mult, Udrea mai scrie ca incearca sa se readapteze la viata acasa si adauga ca este suprinzator cum uiti unele obisnuinte, ca folosirea telefonului mobil sau rotirea robinetului de la dus. 

udrea”Buna dimineata! Este ora 07.00, deci urmeaza „Apelul”. Doar ca nu m-a mai trezit zgomotul infiorator al celor trei zavoare care se trag la ora 06.00. Si inca nu inteleg de ce ma trezesc in patul meu. Ieri am incercat sa ma readaptez la viata acasa. Surprinzator cum uiti unele obisnuinte, cum ar fi folosirea telefonului mobil, in ce directie se roteste robinetul de la dus… etc.
Va multumesc tuturor celor care v-ati gandit la mine in aceasta perioada! In special celor care mi-ati fost alaturi. Sunt convinsa ca forta gandurilor voastre pozitive a contat.
Sa aveti o zi frumoasa! Eu sunt aici”, a scris Elena Udrea, pe pagina sa de facebook.

Elena Udrea a declarat, imediat ce a iesit pe poarta penitenciarului Targsor, ca va ramane in politica, cere iertare mamei si prietenilor pe care i-a facut sa sufere, adaugand ca nu l-a sunat pe Traian Basescu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos