Acasă Social Programul „LITORALUL PENTRU TOTI” 2014 vine cu numeroase beneficii pentru doritori!

Programul „LITORALUL PENTRU TOTI” 2014 vine cu numeroase beneficii pentru doritori!

Programul „Litoralul pentru toti” 2014 de primavara se va desfasura in intervalul 5 mai-15 iunie si pune la bataie peste 5.000 de locuri de cazare in toate statiunile litoralului romanesc.

Programul a fost lansat de Asociatia Litoral-Delta Dunarii (ALDD), Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) cu scopul de a realiza continuitatea sezonului dupa minivacanta de 1 Mai, iar oferta este diversificata si include, in acest an, si hoteluri care ofera turistilor pachete all inclusive.

Astfel, pentru zona MamaiaConstantaEforie, pentru sase nopti de cazare la un hotel de o stea turistii trebuie sa plateasca 205 lei de persoana, 235 de lei la un hotel de doua stele sau 315 lei cu mic dejun inclus, 265 de lei la un hotel de trei stele ori 425 de lei cu mic dejun, 485 de lei la un hotel de patru stele, respectiv 605 lei la unul de cinci stele.

Detalii pe BizTop.ro!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCONFRUNTARI VIOLENTE in Ucraina soldate cu cinci morti! Putin AVERTIZEAZA cu privire la actele Kievului!
Articolul următorPrefer sa stau pe dovleac, dar sa fie numai al meu, decat sa ma inghesui impreuna cu altii pe o perna de catifea – Henry David Thoreau