Acasă Neamt PSD n-a inteles nimic din tragedia de la ATI. Baronul Arsene a...

PSD n-a inteles nimic din tragedia de la ATI. Baronul Arsene a numit tot un PSD-ist la conducerea spitalului

Doctorul Cristina Iacob Atanasoaie este noul manager interimar al Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Piatra-Neamt au declarat surse din cadrul unitatii sanitare.

Doctorul Atanasoaie este membra PSD si a fost propusa sa preia conducerea unitatii sanitare in cadrul unei intalniri intre conducerea Consiliului Judetean Neamt si cadrele medicale care se desfasoara in dupa-amiaza zilei de marti, 17 noiembrie.

Doctorul Cristina Iacob Atanasoaie a mai condus, in trecut, in perioada iulie 2017-iulie 2018, SJU Piatra-Neamt, dar a avut functii de conducere si la Spitalul de Pneumoftiziologie de la Bisericani, judetul Neamt. La alegerile locale din septembrie 2020, Cristina Iacob Atanasoaie a candidat din partea PSD la Consiliul Local al comunei nemtene Zanesti, unde a si fost aleasa.

Lucian Micu a demisionat, marti dimineata, din functia de manager interimar al SJU Piatra-Neamt in urma tragediei produse sambata seara, la sectia ATI, unde 10 bolnavi de COVID-19 au murit intr-un incendiu.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentPresedintele Iohannis: „PSD este vinovatul moral de tragedia de la Neamt. Baronii rosii au schimbat directorii de spital dupa capul lor”
Articolul următorRomania s-a calificat la Campionatul European pentru al doilea turneu consecutiv