Acasă Imobiliare RA-APPS scoate la vanzare o parte din vilele de protocol

RA-APPS scoate la vanzare o parte din vilele de protocol

29

vileNumarul mare de vile de protocol detinute de stat nu se justifica din punctul de vedere al premierului Victor Ponta.

Seful Guvernului a declarat la un post de televiziune ca regia de stat ar trebui sa vanda mare parte din apartamentele si vilele de protocol pe care le detine, argumentand ca „Guvernul nu e agentie imobiliara”, iar 10 vile de protocol sunt suficiente ca sa mearga presedintele la Predeal sau Covasna.

„Orice guvern din lume are cativa demnitari, nu prea multi, dar le stabilim rangul, consilier prezidentiali care e la rang de ministru, pentru astia tin 20, 30, 50 de apartamente. Din cele Dumnezeu stie cate vile de protocol sunt, tinem zece vile ca presedintele, presedintele Camerei, al Senatului, primul-ministru sa mearga la Neptun, la Predeal sau la Covasna daca e cazul. Zece vile, restul absolut toate celelalte sa le vindem, pentru ca Guvernul nu e agentie imobiliara si nici nu este un bun administrator de agentie imobiliara”, a explicat Victor Ponta.

Primul-ministru a precizat ca intentioneaza ca, intr-o sedinta viitoare de guvern, „sa stabilim cine beneficiaza in Romania de locuinta de serviciu”, intrucat in prezent sunt o multime de oamenii din diverse institutii care beneficiaza in prezent de locuinte de serviciu. Ponta a anuntat ca Guvernul va publica miercuri o prima lista a tuturor persoanelor care detin locuinte de serviciu inchiriate de la RA-APPS.

 

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos