Acasă ACTUALITATE Radu Mazare: Mi-au luat apartamentul, masinile, mai am bani cash!

Radu Mazare: Mi-au luat apartamentul, masinile, mai am bani cash!

26
Ajuns la Constanta, Radu Mazare a oferit presei locale primele declaratii dupa iesirea din arest.
Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre Radu Mazăre a afirmat, astăzi, la Constanţa, că la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie nu s-a mai întâmplat să fie două complete de divergenţă pe chestiuni de măsuri preventive, într-o perioadă scurtă de timp, aşa cum a fost în cazul său: “Asta înseamnă că două judecătoare nu s-au înţeles, una dorind să mă elibereze şi a doua nu şi atunci e nevoie să intre şi al treilea. La Înalta Curte unde sunt cei mai de sus magistraţi din România, completul de divergenţă este numai pe fond, pe chestiuni serioase, niciodată nu s-a întâmplat lucrul ăsta. (…) Tot ceea ce s-a întâmplat din momentul în care m-au arestat şi până acum toate declaraţiile confirmă lucrurile spuse de mine când am fost eliberat prima oară. Asta cred că este ceea ce le-a determinat pe judecătoare, aceleaşi judecătoare care mi-au menţinut măsuri de arestare, să mă elibereze”.

Citeste si:

Radu Mazare povesteste ce a facut in puscarie! Cum l-a impresionat Vanghelie?!

Lunile de AREST isi pun amprenta! Radu Mazare este aproape de nerecunoscut!

Mesajul DISPERAT al lui Radu Mazare din PUSCARIE!


Mazăre a spus jurnaliştilor că, deşi i-a fost pus sechestru pe bunuri – apartament şi maşini -, nu îi va fi greu să se descurce în continuare, întrucât mai are bani cash, dar are şi prieteni, adăugând: ”Am sechestru pe apartament, pe maşinile cu care mai merg, dar mai am banii cash din care pot să cheltuiesc şi pot să-mi plătesc şi avocaţii. E rău pentru toţi cei care intră şi ajung în situaţii din astea, tuturor li se pune sechestru şi nu mai are nici familia din ce să trăiască, nici avocaţii din ce să-i plătească. Dar mai am prieteni, să ştii. Şi nu, Doamne fereşte, hai să nu mă plâng, am din ce să trăiesc”.

Radu Mazăre a fost arestat în 2 aprilie, în dosarul în care este acuzat că a luat mită nouă milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit în obţinerea de autorizaţii. Tot atunci a fost emis un mandat de arestare şi pentru Strutinsky, însă acesta era deja arestat preventiv într-un alt dosar.

Sursa: ziuaconstanta.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos