Acasă Monden RASTURNARE DE SITUATIE! Tatal Madalinei Manole: Fiica mea a fost UCISA! Au...

RASTURNARE DE SITUATIE! Tatal Madalinei Manole: Fiica mea a fost UCISA! Au impins-o pe scari si S-A LOVIT LA CAP!

39

Tatal Madalinei Manole revine cu o explicatie complet noua legat de ccea ce s-a imtamplat cu fiica lui, acesta spunand ca a fost ucisa, conform libertatea.ro.

Tatăl Mădălinei Manole nu-și găsește liniștea de când fiica sa a fost găsită fără suflare în vila sa din Otopeni, chiar de ziua ei de naștere, pe 14 iulie, în urmă cu cinci ani. Convins fiind că artista nu s-a sinucis, Ion Manole speră că adevărul va ieși la lumină și se va face dreptate.

Marcat atât de tare de decesul fiicei sale, tatăl Mădălinei le-a făcut mărturisiri cutremurătoare apropiaților. Acesta le-a spus că a visat-o pe artistă povestindu-i cum a murit!


Citeste si:

I-a vandut furadan Madalinei Manole, iar acum a fost CONDAMNAT la 6 ani de inchisoare pentru trafic de persoane!

Parintii Madalinei Manole, FALITI! Se imprumuta pentru a avea ce manca de Sarbatori


”O visăm mereu. Mădălina nu lipseşte, e mereu prezentă în casa noastră. Mi-a povestit ce s-a întâmplat în acea noapte. S-a certat cu soacră-sa, aceasta a împins-o, a căzut pe scări şi s-a lovit mortal la cap. Ea a tras-o apoi jos, pe hol. El (n.r. soţul Mădălinei, Petru Mircea), nu era acasă, se afla în compania amantei. Când a venit, s-au înţeles ce să facă şi să spună că fata mea s-a sinucis. Apoi i-au turnat otravă pe gât. Eu unul nu aş mai putea intra acum în casa aia, în casa crimei, pe holul ăla, unde ea era într-o baltă de sânge”, a mărturisit Ion Manole.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos