Acasă Stiri locale Reacția arogantă a unui polițist, întrebat de un cetățean de ce nu-și...

Reacția arogantă a unui polițist, întrebat de un cetățean de ce nu-și face treaba: ”Nu-s în slujba ta! Da-i drumu’ de aici”

1874

Un nou caz in care un politist se comporta arogant si agresiv fata de cetateni starneste revolta pe retelele de socializare. Politistul Marius Stan de la Murgeni s-a rastit si l-a trimis agresiv la plimbare pe un cetatean care i-a sesizat ca o masina a politiei era parcata pe trotuar.

„Acum doua saptamani am fost sanctionat de dvs. pentru ca am parcat pe trotuar. Este regulamentar sau neregulamentar? Pe colegul dvs. l-ati sanctionat? Ati sanctionat masina politiei?”, a intrebat Florin Cozma, un tanar din Murgeni.

„Bai, nu-i treaba ta ce fac eu cu masina politiei. Nu-i treaba ta daca am sanctionat sau nu. Sunt in slujba statului, nu a ta”, a raspuns politistul, care nici nu purta masca de protectie.

”Eu ma adresez cu dumneavoastra, iar dumneavoastra imi spuneti bai. Asa se adreseaza un politist. De ce intindeti mana spre mine?”, a mai spus tanarul. ”De trei ori femeie, de aia. Reclama-ma, daca nu iti convine”, i-a spus agentul de politie.

“In urma aparitiei in spatiul public, pe o retea de socializare, a unui material video in care este prezentat un agent de politie, din cadrul Politiei Orasului Murgeni, Compartimentul Informare si Relatii Publice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui este abilitat sa comunice urmatoarele:

Conducerea Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui a dispus efectuarea, cu celeritate, de verificari, cu privire la situatia prezentata precum si cu privire la comportamentul politistului, urmand ca la finalizarea acestora, in functie de rezultat, sa fie dispuse masuri legale”, a declarat Bogdan Gheorghita, purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui pentru presa locala.

Sursa: Aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos