Acasă Politica Reactia unui cunoscut jurnalist la sondajele din Sectorul 6: A facut ceea...

Reactia unui cunoscut jurnalist la sondajele din Sectorul 6: A facut ceea ce niciun partid politic nu a putut: sa construiasca!

13

Sonsajul IRES independent de comenzile partidelor realizat de Digi 24 arata ca Stefan Florescu este favorit sa castige Primaria Sectorului 6 fiind cotat cu 18%, cu 4 procente mai mult fata de urmatorul clasat, candidatul PSD, Gabriel Mutu. Unul dintre cei mai cunoscuti realizatori tv, Catalin Striblea spune ca oricat de criticat este Florescu de catre contracandidatii sai a facut ceea ce nimeni din partidele politice nu a facut in acest timp.

stefan florescu

„Sondajul făcut de Digi24 in sectorul 6 spune că Stefan Florescu are cele mai mari sanse aici. El conduce cu 18 procente, dar la alegeri intr-un tur este de ajuns, chit ca problema de reprezentativitate este mare. Dar stiti unde este secretul acestei victorii care va fi una usoara?

Faptul ca Florescu a fost in sector si-a anuntat candidatura cu ani buni inainte, a construit un mesaj, o prezenta, are notorietate. A facut ceea ce niciun partid politic nu a putut: sa construiasca. I-am criticat multimea de promisiuni, dar imi dau seama ca restul lumii pur si simplu a vrut sa dea un tun de alegerile astea”, arata Catalin Striblea pe pagina sa de facebook.
alageri sectorul 6 Stefan Florescu

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos