Acasă Auto Reduceri la masini. Poti alege intre Dacia, Hyundai, Daewoo, Renault, Fiat, Peugeot,...

Reduceri la masini. Poti alege intre Dacia, Hyundai, Daewoo, Renault, Fiat, Peugeot, Opel, Seat, Mitsubishi sau Ford

22

Bancile, agentiile fiscale si firmele de leasing au in portofoliu pentru inceputul lunii decembrie sute de masini executate silit, la preturi situate sub 3.000 de euro, potrivit datelor centralizate de Executari.COM, portalul numarul 1 in executari silite.

“Dupa reducerile de Black Friday, a venit randul masinilor sa aiba parte de discounturi, iar bancile si firmele de leasing au taiat intre 17% si 50% din preturi pentru a-si adapta oferta”, a declarat Elena Puica, directorul comercial al Executari.COM.

Potrivit sursei citate, desi sunt bunuri executate silit, masinile se pot achizitiona prin vanzare directa, fara sa fie nevoie ca persoanele interesate sa participe la o licitatie publica.

Oferta de masini executate silit, la preturi sub 3.000 de euro, cuprinde marci precum Dacia (Logan si Solenza), Hyundai, Daewoo, Renault, Fiat, Peugeot, Opel, Seat, Mitsubishi sau Ford.

De exemplu, un Ford Mondeo din 2004, cu aproape 85.000 de kilometri la bord, se vinde la pretul de 2.600 de euro, in timp ce un Mitsubishi Lancer din 2009 costa 3.000 de euro, iar un Peugeot 107 din 2008 este comercializat in schimbul a 2.980 de euro. Oferta mai cuprinde si un Hyundai Accent din 2007 la pretul de 2.800 de euro, un Fiat Albea din 2008 la 2.200 de euro, o Dacia Logan din 2009 la 2.200 de euro, dar si multe alte masini.

La preturi care se apropie de 4.000 de euro, bancile, firmele de leasing si Fiscul vand si alte marci, precum Seat Altea, Peugeot 407, Opel Meriva sau Chevrolet Lancetti. Preturile nu includ TVA.

Reducerile se vor mentine pana la vanzarea bunurilor executate silit, neexistand o limita de timp pentru desfasurarea perioadei de promotii.

Executari.COM centralizeaza anunturile de bunuri executate silit de la banci, firme de leasing, agentii fiscale, executori judecatoresti si lichidatori. Din ianuarie 2010, de la infiintare si pana in prezent, Executari.COM a fost vizitat de peste 800.000 de vizitatori unici.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos