18.9 C
București
joi, mai 23, 2024
AcasăStirea zileiRefugiatii sirieni spun ca SUNT ROMANI in Europa! Italia ia MASURI DURE!

Refugiatii sirieni spun ca SUNT ROMANI in Europa! Italia ia MASURI DURE!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Italia își va înăspri controalele la graniță și pe teritoriul său după ce au fost descoperite pașapoarte falsificate în România. 

Comunitățile de români din Italia primesc o nouă lovitură din partea statului italian, care a promis că își va intensifica controalele pe întreg teritoriul său după ce trei cetățeni de origine siriană au fost descoperiți că tranzitau Italia, având asupra lor pașapoarte falsificate în România.

Potrivit Gazeta Românească, cei trei sirieni au fost arestați în orașul Ancona, în cursul zilei de 14 decembrie, în timp ce se pregăteau să înșele vigilența autorităților.Pașapoartele românești au fost se pare procurate prin intermediul unei filiere turcești și au costat trei mii de euro sumă destul de modică raportată la sumele pe care le pretind în mod normal traficanții pentru o asemenea înlesnire, informează blastingnews.com.

Revenind la filmul arestării, cei trei sirieni au fost, se pare, anihilați de o brigadă specială a Poliției feroviare pe peronul gării din Ancona chiar în momentul în care aceștia intenționau să se urce într-n tren care urma să ajungă în orașul Milano.


Citeste si:

Pentru a NU mai ajunge in Germania, nemtii trimit IMIGRANTII SIRIENI cu AVIONUL direct in Romania!

Germania ii transforma pe romani in SCLAVII imigrantilor sirieni! Vezi cu cat te platesc pentru asta!


Din primele declarații făcute de cei trei sirieni, polițiștii italieni au aflat că aceștia au ajuns în Italia la bordul unei nave, fiind ascunși în containere din care au debarcat în portul orașului Bari. Pașapoartele falsificate au fost obținute în Turcia, iar destinația finală a lor era Germania, unde încercau să obțină statutul de azilanți.

Arestările s-au declanșat ca urmare a intensificării controalelor poliției italiene în urma atentatelor de la Paris. Cei trei sirieni nu fac parte, din fericire, dintr-o organizație fundamentalistă islamică a mai reieșit din raportul înaintat de Polfer.

Paradoxal această întâmplare aruncă un con de umbră asupra tării noastre deoarece proveniența pașapoartelor este indubitabilă. Controalele se vor intensifica, deoarece Italia este dispusă la fel ca în multe alte cazuri, să expulzeze orice persoană care locuiește ilegal sau muncește ilegal pe teritoriul ei.

Cei trei cetățeni sirieni au fost condamnați la un an de închisoare și urmează a fi expulzați în cel mai scurt timp pe baza unei proceduri simplificate. Oare ce măsuri urmează să adopte executivul italian?

Ultimele stiri