Acasă Sanatate Reteaua Regina Maria a deschis Spitalul Baneasa

Reteaua Regina Maria a deschis Spitalul Baneasa

104

Un nou spital privat a fost inaugurat astazi oficial in Bucuresti. Este vorba despre o constructie de tip greenfield care se întinde pe o suprafaţă de 7.000 metri patrati.

Spitalul Baneasa apartine retelei private Regina Maria si este dedicat sănătăţii femeilor şi copiilor. Unitatea sanitara este structurata pe şapte niveluri si include 4 săli de operaţie (obstetrică-ginecologie şi pediatrie), 2 săli de naştere, dintre care una cu posibilitatea naşterii în apă, 100 de paturi pentru mămici sau copii şi un etaj dedicat VIP.

Ca medic, ai cea mai mare împlinire atunci când poţi să le oferi pacienţilor toate soluţiile de care au nevoie. Mulţumirea mea este că, indiferent dacă vorbim despre o femeie, de o viitoare mamă cu sarcină complicată, de un nou-născut cu probleme la naştere sau de un copil cu orice tip de afecţiune, în Spitalul Băneasa va găsi echipa interdisciplinară de medici care să îi poată oferi diagnosticul şi tratamentul potrivit, dar şi aparatura medicală şi infrastructura necesară pentru a putea realiza performanţă medicală”, a declarat Hadi Rahimian, Directorul Medical al Spitalul Băneasa.

Echipa noii unitati sanitare include medici cu o expertiză impresionantă precum: prof. univ. dr. Mihail Mircea Jianu, medic primar chirurgie si ortopedie pediatrică; dr. Hadi Rahimian, medic primar obstetrică-ginecologie; conf. dr. Doru Dumbravă, medic primar cardiologie pediatrică; dr. Mihaela Scheiner, medic primar neonatologie.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos