Acasă ACTUALITATE Revolta in Politia Romana! Politistii o acuza pe Carmen Dan de practici...

Revolta in Politia Romana! Politistii o acuza pe Carmen Dan de practici comuniste: Nu avem voie sa deschidem gura!

18

Practici comuniste la Ministerul pastorit de Carmen Dan, protejata lui Liviu Dragnea. Politistii care posteaza mesaje interpretabile ca ironice sau ofensatoare pe pagina de Facebook a ministrului de Interne, Carmen Dan, sa aiba grija, transmite liderul sindicatului Politistilor ”Diamantul”, Emil Pascut.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

In cam o jumatate de ora de la postare, seful politistului este sunat de la minister, pentru a fi atentionat ca subalternul x ar trebui sa-si vada de treaba, sustine liderul sindictului politistilor Diamantul, Emil Pascut.

„In atentia celor care postati mesaje pe contul de FBeu (Facebook n.r.) apartinand ministrului Carmen Dan! Daca mesajul este interpretat ca ironic sau ofensator, in circa juma de ora de la postare, seful vostru primeste un telefon de la minister in care i se atrage atentia ca x sa si vada de treaba ca altfel o sa aiba probleme. Cine se ocupa cu d-astea? Probabil echipa de feisbucari a MAI …”, scrie, pe Facebook, Pascut, care a confirmat pentru Epoch Times ca a fost sunat de politisti care i-au relatat ca sefii lor au fost sunati.

„CONFIRM… Personal am fost implicat … IN definitiv, este un cont UNDE echipa MAI ar VREA sa primeasca NUMAI pupaturi in….. IN LOC sa verifice mai atent postarile si OFURILE personalului transmis prin aceasta forma, FAC presiuni… R U S I N E . Echipa Fb. ar trebui sa inregistreze ca si SEZIZARI toate cele postate, si sa faca o analiza a acestora, poate ca sunt singurele DATE informati nemultumiri si/sau propuneri exprimate de catre subordonati MAI”, confirma un politist pe pagina lui Emil Pascut.

Articolul precedentUngaria face jocurile rusilor. Vrea sa opreasca conducta de gaz din Marea Neagra spre Occident!
Articolul următorRomanii sunt cel mai lenes popor din Europa! Avem peste 4,5 milioane de oameni care nu fac nimic!