Acasă Monden Robert Pattinson si Kristen Stewart s-au mutat din nou impreuna

Robert Pattinson si Kristen Stewart s-au mutat din nou impreuna

56

Actorul britanic Robert Pattinson a iertat-o pe iubita lui, actrita Kristen Stewart, care l-a inselat cu regizorul Rupert Sanders, starurile francizei „Amurg/ Twilight” mutandu-se din nou impreuna. „Cei doi locuiesc din nou impreuna si s-au impacat”, a declarat o sursa pentru revista Us Weekly.

 

Totusi, Robert Pattinson si Kristen Stewart nu s-au putut intoarce exact la stadiul in care erau inainte de luna iulie, cand actrita a anuntat public ca a avut o aventura cu Rupert Sanders, regizorul cu care a colaborat la filmul „Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator/ Snow White and the Huntsman”, care este casatorit si are doi copii.

 

Potrivit unei alte surse, Robert Pattinson este acum „foarte sensibil” si „nesigur” pe relatia lui cu Kristen Stewart.

 

Relatia dintre Robert Pattinson si Kristen Stewart, doua dintre vedetele francizei „Amurg/ Twilight”, a trecut prin momente dificile, atunci cand tanara actrita in varsta de 22 de ani a admis ca a avut o aventura cu Rupert Sanders. Pattinson a fost devastat de declaratia prin care Kristen a recunoscut ca l-a inselat cu Rupert Sanders. Atat actrita, cat si Rupert Sanders au dat publicitatii comunicate de presa in care si-au prezentat scuze publice.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos