16.4 C
București
vineri, februarie 23, 2024
AcasăStirea zileiRomanca data afara de la locul de munca dupa o noapte de...

Romanca data afara de la locul de munca dupa o noapte de amor cu celebrul actor Orlando Bloom!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Viviana Ross, o chelneriţă în vârstă de 21 de ani, angajată a unui hotel, a fost concediată de şeful ei după ce acesta a găsit-o goală în una dintre camere, după o noapte petrecută cu actorul Orlando Bloom, scrie The Sun.

Viviana Ross este născută în Dublin, însă părinţii ei sunt români. Aceasta lucra la hotelul Chiltern Firehouse, din Londra, dar încerca în acelaşi timp să îşi urmeze visul de a avea o carieră în cinematografie.

Viviana s-a înţeles bine cu actorul, care era cazat de câteva zile la hotel, iar într-o seară, după ce i s-a terminat tura, aceasta i-a acceptat invitaţia de a ise alătura în cameră.

Tânăra a fost concediată după ce managerul de la Chiltern Firehouse a găsit-o goală în camera actorului.

Un prieten de-al româncei a oferit mai multe detalii despre incident. Potrivit acestuia, Viviana nu regretă ”noaptea de sex incredibil”, dar a fost ”rănită” de faptul că a fost concediată.

”A existat chimie între ei de când s-au văzut unul pe celălalt. Ea mi-a spus că a avut o noapte uimitoare şi că Orlando este foarte priceput în pat”, a spus prietenul tinerei.

“După ce şi-a terminat tura, vineri seara, s-a schimbat de uniformă, a părăsit barul şi s-a întâlnit cu Orlando afară. Au început să vorbească, iar el a invitat-o în camera lui, la un pahar. Bineînţeles că ea a spus da”, a mai adăugat amicul.

“El a făcut primul pas. Stătea la hotel de cinci zile, iar tensiunea sexuală dintre cei doi a crescut. Dimineaţa, el a plecat devreme pentru că avea un interviu, iar Viviana a decis să mai rămână în pat, ceea ce a fost o greşeală”.

În timp ce tânăra era încă în pat, managerul a intrat în camera lui Orlando şi a întrebat-o dacă lucrează la hotel. Viviana a răspuns afirmativ, iar managerul a plecat, dar după o oră i-a trimis un sms prin care o anunţa că a fost concediată.

”A fost informată că e concediată. A părăsit hotelul şi nu s-a mai întors de atunci. Totuşi, Viviana nu lucra când s-a dus în camera lui Orlando. Era în timpul ei personal. Este păcat, pentru că era muncitoare şi o plăcea toată lumea. Nu a făcut rost de numărul lui Orlando, deci el nu ştie ce s-a întâmplat cu ea, dar cred că ar fi furios dacă ar afla că a fost dată afară”, a mai spus prietenul tinerei.

SURSA FOTO: Viviana Ross

Ultimele stiri