29.6 C
București
duminică, iunie 16, 2024
AcasăStirea zileiRomanca RANITA GRAV in ATENTATELE din Bruxelles este UMILITA de seful de...

Romanca RANITA GRAV in ATENTATELE din Bruxelles este UMILITA de seful de la serviciu!

in:

Stiri pe acelasi subiect

O româncă rănită în atentatele de la Bruxelles trece prin momente dificile la locul de muncă dintr-un motiv absurd. Directorul Autorităţii Navale Române, unde femeia este la rândul său director economic, a fost la un pas să-i suspende contractul de muncă pentru ca nu a prezentat imediat un act care să justifice concediul medical pentru recuperarea după atentat.

Cristina Călinţaru este unul dintre românii răniţi în atentatele de la Bruxelles. Are 47 de ani, este din Constanţa şi s-a aflat chiar în locul unde unul dintre teroriştii kamikaze s-a aruncat în aer, pe aeroport. Constănțeanca, director economic la Autoritatea Navală Română (ANR), a fost rănită la picior, fiind operată de medicii belgieni.

“Mai stau câteva zile în spital. Recuperarea decurge destul de bine, dar încă mă vor mai ţine sub observaţie. Când s-a produs explozia eram în partea stângă a aeroportului, la check-in. Eram singură. Eram în zona unde a avut loc prima explozie”, a declarat Cristina Călinţaru, pentru romaniatv.net

Trist este că la scurt timp după atentate, Cristinei i s-a cerut să facă dovada că e în spital la Bruxelles. Directorul firmei, Liviu Cazan, s-a interesat dacă femeia a adus un act medical care să-i justifice absenţa de la serviciu. Cum acest act medical nu exista la dosar, bărbatul a întrebat în ce condiţii îi poate suspenda contractul de muncă.

Norocul ei a fost că s-a plâns la ambasadă. Acest lucru este afirmat atât de Cristina Călinţaru, cât și de Sorin Liță, liderul sindical din ANR.

Ultimele stiri