Romania e condusa de mafioti si interlopi! Nutu Camataru: Dragnea si Adrian Nastase m-au cautat la puscarie!

362

Interlopul Nutu Camataru sustine in cartea „Dresor de lei si de fraieri – Viata lui Nutu Camataru” ca fostul premier PSD, Adrian Nastase, l-a cautat in inchisoare in vremea in care amandoi se aflau dupa gratii.

La momentul la care s-au intalnit in penitenciar, Ion Balint, zis Nutu Camataru, executa la Jilava o parte din pedeapsa de sase ani primita in dosarul in care a fost judecat alaturi de fratele lui, Sile Camataru, pentru proxenetism, camatarie si trafic de persoane, iar fostul premier, Adrian Nastase, era condamnat la doi ani de inchisoare in dosarul „Trofeul calitatii” (2012).

Nutu Camataru dezvaluie ca fostul premier Adrian Nastase a apelat la gardienii de la Penitenciarul Jilava pentru a vorbi cu el. Cand s-au intalnit prima data, interlopul a vrut sa verifice o informatie pe care o aflase de la cunoscuti, potrivit careia Adrian Nastase l-ar fi bagat la puscarie ca sa intre in posesia unei pusti de vanatoare rare, detinuta de Camataru.

„A cerut voie gardienilor sa vina sa vorbim. M-a salutat si mi-a spus ca vrea sa ma cunoasca. I-am zis: ‘Daca voiai Hollandul (pusca de vanatoare – n.r.), puteai sa-mi spui, ca ti-l trimiteam’”, povesteste interlopul, citat de Gandul.

”Aveam eu o arma de vanatoare de colectie, Holland & Holland. Imi trecuse pe la ureche ca o vrea Nastase si ca de aia m-a bagat iar jos. Cu ordin direct. Dar mi-a zis ca n-a fost asa. M-am uitat in ochii lui si l-am intrebat ce cauta la prizon, alaturi de mine. De ce n-a facut legile cum trebuie, ca doar el a fost la butoane. A lasat privirea in jos…”, a sustinut Camataru.

Camataru a sustinut ca si Liviu Dragnea a apelat la serviciile sale pentru a-i oferi protectie.

”V-am spus ca nu mint. Liviu Dragnea nu a apelat el direct la mine pe aceasta tema. Nu am avut niciun un dialog cu Liviu Dragnea pe un asemenea subiect. Liviu Dragnea nu a apelat el, dar a apelat altcineva. In puscarii exista multe scursuri. Unii merita sa se afle acolo, altii nu merita, in timp ce exista si o categorie care merita mai putin!”, a declarat Camataru.

Autorul cartii, Codin Maticiuc a tinut si el sa confirme veridictatea unui asemenea episod. ”Am fost martor cand s-a intamplat asta, adica cand s-a cerut protectie pentru Liviu Dragnea”.