Acasă ACTUALITATE Romania e tinta secundara! ISIS a publicat harta cu viitoarele atacuri teroriste...

Romania e tinta secundara! ISIS a publicat harta cu viitoarele atacuri teroriste in Europa!

Gruparea teroristă Stat Islamic a dezvăluit care sunt zonele din Europa, Asia și Africa unde deține cele mai multe „celule” care pot fi oricând activate.

La doar câteva ore după atacurile sângeroase din aeroportul din Istanbul, ISIS a dat publicității o hartă cu zonele cel mai bine controlate de unitățile de acțiune ale grupării, care include Franța și Turcia.

„Graficul prezentat de jihadiști segmentează teritoriile în 3 secțiuni, unele de control major, altele pe care ISIS le controlează moderat și a treia categorie cu o prezență mai slabă a celulelor secrete”, scrie Mirror.co.uk.

Celulele teroriste împânzesc mai multe state din vestul Europei, potrivit propagandei ISIS: Germania, Franța, Marea Britanie, Spania. Alte zone cu risc maxim de atac din partea jihadiștilor sunt Turcia și Rusia.

Riscul este ceva mai scăzut în Italia, Suedia, Serbia și Grecia și la un nivel moderat în Portugalia, Irlanda, Norvegia, Austria, Ungaria, Slovacia, Ucraina, dar și Bulgaria și România.

Cea mai slabă prezență ISIS s-ar manifesta în Polonia, Cehia și țările baltice.

content-image

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentSingurul loc din Romania unde poti manca O PAINE GRATIS in fiecare zi! ”Daca nu-ti permiti o paine iti oferim noi!”
Articolul următorIl cheama Bogdan, este din Rm. Valcea si la 14 a devenit CEL MAI TANAR MARE MAESTRU la sah din LUME!