6.2 C
București
vineri, aprilie 19, 2024
AcasăStirea zileiRomanul condamnat la moarte in Malaezia isi ACUZA TATAL ca se foloseste...

Romanul condamnat la moarte in Malaezia isi ACUZA TATAL ca se foloseste de situatia lui! ”A luat BANII pentru el!”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Ionut Gologan a trimis o scrisoare publica prin care isi acuza tatal ca cere bani in numele lui dar nu-l ajuta efectiv, ci vrea doar banii. Inclusiv Gigi Becali a donat bani.

„Tata, de cand il stiu eu, este la fel. Se plimba de colo-colo si plange ca vrea sa ma ajute pe mine, dar, de fapt, nu ma ajuta pe mine, ci se ajuta pe el. Atunci cand i-a dat domnul Becali 3.000 de euro, i-am zis: «Tata, ai venit aici in iunie, nu trebuie sa mai vii inca o data asa de repede, nu are rost sa te vad prin geam doar 40 de minute. Trimite-mi banii sa ii folosesc. Pot sa cumpar mai multa mancare, sa imi continui tratamentul dentar, sa iau o cartela telefonica sa sun acasa». Si zice tata: «Bine, bine, ti-i trimit». Si mi-a trimis 1.500 de euro. Ce a facut cu restul… nu stiu. Domnul Becali mi-a spus ca va vorbi cu doamna consul. Am incercat sa il sun pe domnul Becali, sa ii explic ce se intampla si am vazut ca dansul este suparat si mi-a inchis foarte repede. Fiind inchis aici, nu pot sa ii explic dansului ce fel de om sunt eu, ce gandesc, prin ce trec aici”, a declarat Ionut Gologan pentru Ziarul Ring.


Citeste si:

Ultima dorinta a romanului condamnat la moarte in Malaezia: O cruce de lemn…

Ce interdictii are, in ultimele 24 de ore din viata, romanul condamnat la moarte in Malaysia!


Tanarul condamnat povesteste si despre discutia dintre el si Gigi Becali: „Eu i-am spus domnului Becali sincer, omeneste: «Am primit doar 1.500 de euro de la dumneavoastra. Asta e adevarul. (…) Am gasit avocatul numarul unu in Malaysia si ar putea sa ma scoata. Poate nu sa fiu liber, ci doar cu o pedeapsa de 18-20 de ani». Vedeti, eu cred ca doar domnul Becali ma poate ajuta. Problema e insa ca, in momentul in care l-am sunat si i-am zis ca pretul avocatului este in jur de 90.000 de euro, domnul Becali mi-a zis ca nu are atatia bani, ca nu arunca banii degeaba. M-am simtit jenat, i-am zis: «Va multumesc, este un avocat cu experienta, este tot ce am putut sa facem, eu v-am intrebat pe dumneavoastra daca ne puteti ajuta sau nu». Si dansul, fiind suparat pe tata banuiesc, mi-a spus ca nu are atatia bani. Domnul Becali mi-a spus ca va vorbi cu doamna consul, dar nu stiu daca au luat sau nu legatura.

Eu sunt inchis, am acces la telefon mai greu si nu pot sa il sun in fiecare zi. Domnul Becali este un om important, are grijile lui, iar eu sunt un nimeni, un prizonier, nu pot sa il deranjez tot timpul. In tata nu am incredere sa ii explice situatia mea. E posibil ca domnul Becali sa nu ma fi crezut cand i-am zis ca am nevoie de 90.000 de euro. Si-o fi imaginat ca sunt la fel ca tata si mint pentru bani. Banii aia, daca o sa fie cazul, o sa fie transferati din contul dansului in cel al avocatului, iar contractul o sa ajunga in mainile dansului. Eu sunt in asteptarea ultimului apel la Curtea Federala…”, a mai spus detinutul.

 

Ultimele stiri