Sport

Inca o sansa pentru Mihai Nesu! Fundatia celebrului actor Christopher Reeve vrea sa-l PUNA PE PICIOARE!

La aproape cinci ani de teribilul accident, fostul fotbalist Mihai Nesu mai primeste o sansa pentru amerge din nou.

In 2011, pentru Mihai Nesu, totul s-a prabusit. Aflat pe val in Olanda, la Utrecht, fostul fotbalist al Stelei s-a ciocnit in timpul unui antrenament de coechipierul sau, Alje Schut, si, pe loc, si-a rupt coloana. A paralizat de la umeri in jos si, de atunci, se chinuie sa se ridice dintr-un scaun sau sa isi miste mainile.

Zi de zi, Mihai a incercat sa gaseasca o solutie care sa il ajute sa depaseasca momentele dificile. Mai mult, declara in presa ca “oamenii au vise cu ei zburand. Subconstientul meu s-a adaptat. Noaptea, visez ca merg”, se destainuia fostul jucator jurnalistilor, semn ca nu voia sa abandoneze lupta cu boala.

Din pacate, in patru ani, situatia lui nu s-a ameliorat, dimpotriva, necazurile s-au tinut scai de el pana la limita suportabilului. Mai intai, i-a murit mama, rapusa de un cancer nemilos, apoi tatal sau a decedat si el dupa o lunga suferinta, ca, intr-un final, sotia sa il paraseasca definitiv. Atunci, a decis sa mearga la Muntele Athos si sa isi gaseasca un pic mantuirea sufleteasca.

“Bichon-ul”, asa cum ii spuneau microbistii in perioada in care evolua pe gazon, si-a cautat linistea printre calugarii din lacasul sfant grecesc si s-a incarcat pozitiv pentru a incerca noi tratamente care sa il ajute sa mearga, scrie wowbiz.ro.


Citeste si:

Mihai Nesu, in doliu! A pierdut unul dintre cei mai importanti oameni din viata lui !

Starea de sanatate a lui Mihai Nesu se imbunatateste

Olandezii nu-l uita pe Nesu


Asa se face ca, anul trecut, a fost plecat in America, unde a fost supus unui tratament de refacere a coloanei. Din nefericire, dupa o luna intensa de proceduri, situatia lui medicala a ramas aproape la fel, doar a putut sa isi miste putin mana si sa se ridice in picioare.

A urmat apoi ajutorul dat de Gigi Becali, care, pe o perioada nedeterminata, a gasit o clinica de fizioterapie, care sa se ocupe de Mihai. “Patronul Stelei a vrut sa ii dea o mana de ajutor, dar Nesu pare condamnat, nimic nu il ajuta. A trebuit sa renunte la spitalul din Bucuresti si sa se intoarca acasa, la Oradea, intrucat totul era inutil”, spuneau apropiatii lui in primavara.

Acum insa, o noua sansa s-a ivit pentru Nesu. Prin intermediul fundatiei sale, fostul jucator a ajuns in America, pentru a incerca un tratament revolutionar. “Situatia lui Mihai i-a sensibilizat pe cei care se ocupa de cazurile dificile la fundatia regretatului actor Christopher Reeve, in special bolnavii de tetrapareza spastica, asa cum are si Nesu. Ei l-au contactat pe roman si l-au adus in SUA, pentru a fi supus unor noi metode de remediere a coloanei, printr-o transfuzie de minerale si vitamine la nivelul spatelui. Sa speram ca, macar de data aceasta, minunile medicinei vor da rezultate in cazul sportivului”, au dezvaluit prietenii “Bichon-ului” pentru WOWbiz.ro.

Ultimele stiri

Spre TOP